Hilde
Eigenaresse kapsalon
Allround hairstyliste
Master color specialiste
Master cut & styling styliste

Esther
Eigenaresse schoonheidssalon
Allround schoonheidsspecialiste
Visagiste

Miranda
Allround hairstyliste
Master color specialiste
Master cut & styling styliste

Jolanda
Allround schoonheidsspecialiste

In 2006 startte Hilde met haar kapsalon aan de Kruisweg onder de naam Hilde Hairstyle. In 2011 startte Esther op de bovenverdieping een schoonheidssalon en werd de naam veranderd in Hair & Beauty. De twee zussen bieden daarmee een totaal concept op het gebied van haar- en huidverzorging.

De medewerkers zijn allen gediplomeerde toppers in hun vak en worden continue bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van alle trends en technieken. Hair & Beauty is een erkend leerbedrijf.

Bent u opzoek naar professionals die uw huid en haar problemen helpen oplossen en een individueel advies geven op basis van uw wensen?

Maak dan snel een afspraak!

Helaas zijn wij gesloten. De afspraken die t/m 2 maart staan gepland worden geannuleerd. Dit keer nemen we pas telefonisch contact met jullie op wanneer we definitief weten wanneer we weer open mogen. Het is tijdelijk niet mogelijk de eerste weken nadat we weer open mogen een online afspraak te boeken. De klanten die als eerste stonden willen we als eerste weer helpen. Wel zo eerlijk.. Zodra die klanten verplaatst zijn, kan er door iedereen weer online een afspraak worden gemaakt.

 We houden u via de website, social media, nieuwsbrief en onze whatsapp op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderde omstandigheden. LET OP: u ontvangt alleen een whatsapp bericht van ons als u ons heeft toegevoegd in uw telefoonlijst.

Heeft u vragen, producten, een home color kit of advies nodig? Wij staan graag voor u klaar! We zijn te bereiken via onze mail en onze zakelijke nr. 0621916052.

STAY SAFE.

#sz-booking-toggle