Slider

Mooi haar begint bij goede verzorging en bij Hair & Beauty.

Bij Hair & Beauty volgen we de huidige trends en technieken, maar wat veel belangrijker is dat wij kijken naar wat het beste bij u en uw leefstijl past. Daarin is ook de juiste haarkleur van belang. Door middel van een handige tool kunnen wij u precies laten zien welke haarkleur het mooiste bij uw huid matcht. We geven u ook een thuisadvies mee hoe u het beste uw haar kunt verzorgen en stylen, zodat de conditie van uw haar en hoofdhuid gezond blijft en u optimaal kunt genieten van uw kapsel.

In de salon heerst een gemoedelijke sfeer, kunt u ontspannen en is er gezelligheid.

U maakt tijd voor uw zelf en wij maken tijd voor u!

Wij zien u graag bij ons in de salon.

Helaas zijn wij gesloten. De afspraken die t/m 9 februari staan gepland worden geannuleerd. Dit keer nemen we pas telefonisch contact met jullie op wanneer we definitief weten wanneer we weer open mogen. Het is tijdelijk niet mogelijk de eerste weken nadat we weer open mogen een online afspraak te boeken. De klanten die als eerste stonden willen we als eerste weer helpen. Wel zo eerlijk.. Zodra die klanten verplaatst zijn, kan er door iedereen weer online een afspraak worden gemaakt.

 We houden u via de website, social media en de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderde omstandigheden.

Heeft u vragen, producten, een home color kit of advies nodig? Wij staan graag voor u klaar! We zijn te bereiken via onze mail en onze zakelijke nr. 0621916052.

STAY SAFE.

#sz-booking-toggle