Kom heerlijk ontspannen bij de schoonheidssalon van Hair & Beauty. Lekker tot rust komen en even de aandacht voor uzelf.

Esther is een allround schoonheidsspecialiste die u veel verschillende behandelingen aan kan bieden. De schoonheidssalon van Hair & Beauty is een sfeervolle salon waar u terecht kunt voor rustgevende, ontspannende, huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen.
Uiteraard kunt u ook terecht voor kleine behandelingen zoals epileren, harsen, make-up etc.
Hierbij staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en ontspanning voorop.

Om up-to-date te blijven volgt Esther met veel plezier trainingen en bijscholingen en bent u bij haar in goede handen. Ze geeft u graag persoonlijk advies, om samen met u de gewenste resultaten voor uw uiterlijk te behalen.

Helaas zijn wij gesloten. De afspraken die t/m 9 februari staan gepland worden geannuleerd. Dit keer nemen we pas telefonisch contact met jullie op wanneer we definitief weten wanneer we weer open mogen. Het is tijdelijk niet mogelijk de eerste weken nadat we weer open mogen een online afspraak te boeken. De klanten die als eerste stonden willen we als eerste weer helpen. Wel zo eerlijk.. Zodra die klanten verplaatst zijn, kan er door iedereen weer online een afspraak worden gemaakt.

 We houden u via de website, social media en de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderde omstandigheden.

Heeft u vragen, producten, een home color kit of advies nodig? Wij staan graag voor u klaar! We zijn te bereiken via onze mail en onze zakelijke nr. 0621916052.

STAY SAFE.

#sz-booking-toggle