Kom zonnen bij Hair & Beauty!

Hair & Beauty beschikt over een snelbruiner met 38 lampen en 3 gezichtsbruiners.

Om uw kleur extra te versterken en uw huid tevens te verzorgen is er bij de balie een speciaal product te verkrijgen! Dit product ondersteunt het natuurlijke bruiningsproces, beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering en voorkomt uitdroging van uw huid.

Helaas zijn wij gesloten. De afspraken die t/m 9 februari staan gepland worden geannuleerd. Dit keer nemen we pas telefonisch contact met jullie op wanneer we definitief weten wanneer we weer open mogen. Het is tijdelijk niet mogelijk de eerste weken nadat we weer open mogen een online afspraak te boeken. De klanten die als eerste stonden willen we als eerste weer helpen. Wel zo eerlijk.. Zodra die klanten verplaatst zijn, kan er door iedereen weer online een afspraak worden gemaakt.

 We houden u via de website, social media en de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderde omstandigheden.

Heeft u vragen, producten, een home color kit of advies nodig? Wij staan graag voor u klaar! We zijn te bereiken via onze mail en onze zakelijke nr. 0621916052.

STAY SAFE.

#sz-booking-toggle