Wilt u ook net iets meer dan “gewoon” uw wenkbrauwen laten epileren en verven? Boek dan de Brow Treatment!

In deze behandeling kijken we naar welke vorm wenkbrauw het beste bij uw gezicht past door de wenkbrauwen te meten. We analyseren de wenkbrauw die u van nature hebt meegekregen en gaan deze mooi in vorm brengen door middel van waxen, epileren en knippen. We volgen daarbij de natuurlijke lijn. De volgende stap is het verven naar je gewenste kleur. Des gewenst worden ook de wenkbrauwen bijgetekend.

Door het waxen van de wenkbrauwen worden alle (ook dons) haartjes meegenomen. Ook wordt er boven de wenkbrauwen gewaxt voor een nog strakker/mooier resultaat!

Natuurlijk kun je de wenkbrauwen ook alleen laten waxen zonder te verven.

Helaas zijn wij gesloten. De afspraken die t/m 2 maart staan gepland worden geannuleerd. Dit keer nemen we pas telefonisch contact met jullie op wanneer we definitief weten wanneer we weer open mogen. Het is tijdelijk niet mogelijk de eerste weken nadat we weer open mogen een online afspraak te boeken. De klanten die als eerste stonden willen we als eerste weer helpen. Wel zo eerlijk.. Zodra die klanten verplaatst zijn, kan er door iedereen weer online een afspraak worden gemaakt.

 We houden u via de website, social media, nieuwsbrief en onze whatsapp op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderde omstandigheden. LET OP: u ontvangt alleen een whatsapp bericht van ons als u ons heeft toegevoegd in uw telefoonlijst.

Heeft u vragen, producten, een home color kit of advies nodig? Wij staan graag voor u klaar! We zijn te bereiken via onze mail en onze zakelijke nr. 0621916052.

STAY SAFE.

#sz-booking-toggle