Make-up workshop

Altijd al eens willen leren hoe u een mooie make-up kunt aanbrengen? Tijdens deze workshop leer ik u stap voor stap hoe u een professionele make-up kunt toepassen. U krijgt advies over dag-, avond- of glamourmake-up, uw huid en reiniging hiervan. Onder Esther haar begeleiding gaat u zelf de make-up aanbrengen en leert u handige tips en trucs hoe u het op de juiste manier aanbrengt. Deze workshop wordt gegeven in onze salon. Een paar keer per jaar word hiervoor een datum vast gesteld. Maar kent u een paar vriendinnen/familieleden die dit ook leuk lijkt? Geef je dan als groepje op en dan prikken we in overleg een datum. Make-up merk: Golden Rose.

  • Minimaal 3, maximaal 6 personen
  • ± 2 uur
  • €18,95 p.p.
  • Inclusief drankje met lekkers
  • Ook ontvangt u tijdens deze workshop 10% korting op de producten van Golden Rose

U kunt zich aanmelden via Facebook, telefonisch of aan de balie van Hair & Beauty.

De make-up wordt aangebracht met het merk Golden Rose. Golden-Rose is een cosmetica merk dat bestaat sinds 1983 en sindsdien is uitgegroeid tot een wereldmerk. Daarnaast is Golden Rose zeer geschikt voor mensen die snel allergisch reageren op cosmetica en is het niet getest op dieren.

Helaas zijn wij gesloten. De afspraken die t/m 9 februari staan gepland worden geannuleerd. Dit keer nemen we pas telefonisch contact met jullie op wanneer we definitief weten wanneer we weer open mogen. Het is tijdelijk niet mogelijk de eerste weken nadat we weer open mogen een online afspraak te boeken. De klanten die als eerste stonden willen we als eerste weer helpen. Wel zo eerlijk.. Zodra die klanten verplaatst zijn, kan er door iedereen weer online een afspraak worden gemaakt.

 We houden u via de website, social media en de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderde omstandigheden.

Heeft u vragen, producten, een home color kit of advies nodig? Wij staan graag voor u klaar! We zijn te bereiken via onze mail en onze zakelijke nr. 0621916052.

STAY SAFE.

#sz-booking-toggle