Slider

Heeft u een feestje of een bruiloft? Voor een perfecte make-up bent u bij Esther aan het juiste adres. Ze luistert naar uw wensen en haalt het mooiste in u naar voren. Het moet bij u passen en u moet zich er prettig bij voelen; elk gezicht is immers uniek.

De make-up word aangebracht met het merk Golden Rose. Golden-Rose is een cosmetica merk dat bestaat sinds 1983 en sindsdien is uitgegroeid tot een wereldmerk. Daarnaast is Golden Rose zeer geschikt voor mensen die snel allergisch reageren op cosmetica en is het niet getest op dieren.

  • Complete make-up
  • Bruidsmake-up inclusief proefmake-up
  • Make-up workshop

Helaas zijn wij gesloten. De afspraken die t/m 9 februari staan gepland worden geannuleerd. Dit keer nemen we pas telefonisch contact met jullie op wanneer we definitief weten wanneer we weer open mogen. Het is tijdelijk niet mogelijk de eerste weken nadat we weer open mogen een online afspraak te boeken. De klanten die als eerste stonden willen we als eerste weer helpen. Wel zo eerlijk.. Zodra die klanten verplaatst zijn, kan er door iedereen weer online een afspraak worden gemaakt.

 We houden u via de website, social media en de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderde omstandigheden.

Heeft u vragen, producten, een home color kit of advies nodig? Wij staan graag voor u klaar! We zijn te bereiken via onze mail en onze zakelijke nr. 0621916052.

STAY SAFE.

#sz-booking-toggle