Bij lichaamsbehandelingen kunt u denken aan verschillende soorten massages zoals bijvoorbeeld een hotstone massage of een ontspanningsmassage. Maar ook een body scrub behoort tot de mogelijkheden, waardoor uw huid weer fris en zacht aan voelt.

Daarnaast is het krijgen van een lichaamsbehandeling een optimaal moment om even heerlijk te ontspannen en tot jezelf te komen en alle zorgen en gedachten even te laten voor wat ze zijn. In deze haastige tijd is dat zeker geen overbodige luxe.

  • Rug, nek en schouders (20 min.)
  • Ontspanningsmassage (35 min.)
    Ontspannende massage van de gehele achterzijde van het lichaam met warme massageolie
  • Hotstone lichaamsmassage (25 min.)
    Massage met warme stenen van de rug, nek en schouders 
  • Hotstonelichaamsmassage (50 min.)
    Massage met warme stenen van de rug, nek, schouders en benen (voor en achterkant)

Helaas zijn wij gesloten. De afspraken die t/m 2 maart staan gepland worden geannuleerd. Dit keer nemen we pas telefonisch contact met jullie op wanneer we definitief weten wanneer we weer open mogen. Het is tijdelijk niet mogelijk de eerste weken nadat we weer open mogen een online afspraak te boeken. De klanten die als eerste stonden willen we als eerste weer helpen. Wel zo eerlijk.. Zodra die klanten verplaatst zijn, kan er door iedereen weer online een afspraak worden gemaakt.

 We houden u via de website, social media, nieuwsbrief en onze whatsapp op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderde omstandigheden. LET OP: u ontvangt alleen een whatsapp bericht van ons als u ons heeft toegevoegd in uw telefoonlijst.

Heeft u vragen, producten, een home color kit of advies nodig? Wij staan graag voor u klaar! We zijn te bereiken via onze mail en onze zakelijke nr. 0621916052.

STAY SAFE.

#sz-booking-toggle