Je natuurlijke wimpers prachtig gelift in een uur!
Lash lift is een behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden op een speciale manier gelift/gekrult. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimperkrultang overbodig. Lash lift is de nieuwste techniek in de beauty branch en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel kort als lange wimpers!

Voordelen:
– Blijft 7 tot 10 weken zitten.
– U heeft geen mascara of wimperkrultang meer nodig.
– Voelt licht en natuurlijk aan.
– Uw ogen lijken groter en sprekender.
– De wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
– Bestand tegen douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Helaas zijn wij gesloten. De afspraken die t/m 2 maart staan gepland worden geannuleerd. Dit keer nemen we pas telefonisch contact met jullie op wanneer we definitief weten wanneer we weer open mogen. Het is tijdelijk niet mogelijk de eerste weken nadat we weer open mogen een online afspraak te boeken. De klanten die als eerste stonden willen we als eerste weer helpen. Wel zo eerlijk.. Zodra die klanten verplaatst zijn, kan er door iedereen weer online een afspraak worden gemaakt.

 We houden u via de website, social media, nieuwsbrief en onze whatsapp op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderde omstandigheden. LET OP: u ontvangt alleen een whatsapp bericht van ons als u ons heeft toegevoegd in uw telefoonlijst.

Heeft u vragen, producten, een home color kit of advies nodig? Wij staan graag voor u klaar! We zijn te bereiken via onze mail en onze zakelijke nr. 0621916052.

STAY SAFE.

#sz-booking-toggle