Bij de Henna wenkbrauw behandeling worden uw wenkbrauwen geëpileerd/geharst/geknipt en met speciale henna geverfd. Henna wordt gemaakt van de plant Lawsonia Inermis en is een zuiver natuurproduct waarmee je haren en huid kunt kleuren. Het resultaat is intenser dan bij normale wenkbrauwverf en blijft ook langer zichtbaar. Er zijn verschillende soorten kleuren henna. Doordat de huid bij de Henna wenkbrauw behandeling mee wordt geverfd lijken de wenkbrauwen voller en strakker.

Voordelen:

  • Blijft +/- 2 weken op de huid zitten en tot 6 week op de haartjes (afhankelijk van uw huidtype en nazorg).
  • Geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig.
  • Geurloos, geen ammoniak.
  • Veilig en effectief.

Gebruik geen henna als u:
-Last heeft van huiduitslag, geïrriteerde en/of beschadigde huid in en/of rondom de wenkbrauwen.
– Eerder een reactie hebt gehad met verven waar henna inzat.
– Tijdens de zwangerschap is de behandeling voor eigen risico, omdat eventuele effecten van het product niet op zwangere vrouwen is getest.

Wilt u zeker weten dat u geen reactie krijgt van henna verf? Geef dit dan van tevoren aan zodat wij dit van te voren kunnen testen. Houdt er dan wel rekening mee dat dit minimaal 2 dagen vóór de behandeling moet worden gedaan.

Helaas zijn wij gesloten. De afspraken die t/m 9 februari staan gepland worden geannuleerd. Dit keer nemen we pas telefonisch contact met jullie op wanneer we definitief weten wanneer we weer open mogen. Het is tijdelijk niet mogelijk de eerste weken nadat we weer open mogen een online afspraak te boeken. De klanten die als eerste stonden willen we als eerste weer helpen. Wel zo eerlijk.. Zodra die klanten verplaatst zijn, kan er door iedereen weer online een afspraak worden gemaakt.

 We houden u via de website, social media en de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderde omstandigheden.

Heeft u vragen, producten, een home color kit of advies nodig? Wij staan graag voor u klaar! We zijn te bereiken via onze mail en onze zakelijke nr. 0621916052.

STAY SAFE.

#sz-booking-toggle