De wenkbrauwen en de wimpers zijn bepalend voor de uitstraling en uitdrukking van uw gezicht. Ga voor de perfecte wenkbrauwen en wimpers. Het (laten) verven en waxen van uw wenkbrauwen en wimpers zorgt voor een mooie verzorgde uitstraling.

  • Waxen/epileren wenkbrauwen
  • Verven wenkbrauwen
  • Verven wimpers
  • Verven wenkbrauwen en wimpers
  • NIEUW: Brow treatment* (meten, waxen, epileren en knippen van de wenkbrauwen + verven)
  • Brow treatment + verven wimpers
  • Henna wenkbrauw behandeling (zie kopje henna wenkbrauwen)

Brow treatment: In deze behandeling kijken we naar welke vorm wenkbrauw het beste bij jouw gezicht past door de wenkbrauwen te meten. We analyseren de wenkbrauw die jij van nature hebt meegekregen en gaan deze mooi in vorm brengen door middel van waxen, epileren en knippen. We volgen daarbij de natuurlijke lijn. De volgende stap is het verven naar je gewenste kleur. Des gewenst worden de wenkbrauwen bijgetekend.

 

Helaas zijn wij gesloten. De afspraken die t/m 2 maart staan gepland worden geannuleerd. Dit keer nemen we pas telefonisch contact met jullie op wanneer we definitief weten wanneer we weer open mogen. Het is tijdelijk niet mogelijk de eerste weken nadat we weer open mogen een online afspraak te boeken. De klanten die als eerste stonden willen we als eerste weer helpen. Wel zo eerlijk.. Zodra die klanten verplaatst zijn, kan er door iedereen weer online een afspraak worden gemaakt.

 We houden u via de website, social media, nieuwsbrief en onze whatsapp op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderde omstandigheden. LET OP: u ontvangt alleen een whatsapp bericht van ons als u ons heeft toegevoegd in uw telefoonlijst.

Heeft u vragen, producten, een home color kit of advies nodig? Wij staan graag voor u klaar! We zijn te bereiken via onze mail en onze zakelijke nr. 0621916052.

STAY SAFE.

#sz-booking-toggle