| LENTE ACTIE GEZICHTSBEHANDELING |

Na de kou en droge lucht kan je huid weer opgelucht ademhalen, de lente komt eraan!🌷 Je winterse huid zal een lente behandeling goed kunnen gebruiken na de donkere maanden. We starten de behandeling met een heerlijke frisse reinigingsgel. Om de huid nog wat dieper te reinigen gebruiken we een scrub en worden de onzuiverheden verwijderd. Vervolgens brengen we een voedend ampul aan die de huid een echte boost geeft! Over het ampul brengen we een voedend masker aan zo dat dit nog meer zijn werk kan doen. Tijdens het masker kunt u lekker genieten van een bakje koffie of thee met wat lekkers. Om nog meer te ontspannen gaan we het gezicht, nek, decolleté heerlijk masseren en sluiten we de behandeling af met een serum, oog- en dagcrème. Met een schone huid en frisse oogopslag de Lente in! 

– Reiniging met foaming cleansing gel
– Scrub
– Onzuiverheden verwijderen
– Voedend ampul
– Voedend masker 
РOntspannende gezicht, nek en decollet̩ massage
– Hydraterend serum
РOog-/en dagcr̬me
(55 min) € 46,95!

Deze behandeling is vanaf nu te boeken t/m 19 juni!
Lente actie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

#sz-booking-toggle