Hoe fijn is het om juist met het zomer weer gladde benen en oksels te hebben!? Daarom in de maanden juli en augustus deze leuke Summer Ready Deal!

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Met scheren blijven de wortels intact, zodat je haar met stoppels de volgende dag al weer voel- en zichtbaar is. Met waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Ook worden de dode huidcellen verwijdert wat je huid heerlijk zacht en glad maakt met veel minder irritaties en ingegroeide haartjes.

Of het pijn doet? Het is gevoeliger dan scheren omdat je de wortel mee verwijdert maar iedereen vind het echt reuze mee vallen!

Summer Ready Deal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

#sz-booking-toggle