Lieve klanten en vrienden van Hair & Beauty,

Wat leven we nu in een onzekere en moeilijke tijd met z’n allen door het Corona virus. Wij hebben daardoor ook moeten besluiten dat Hair & Beauty tijdelijk sluit t/m 6 april. Alle gemaakte afspraken t/m deze datum komen hierdoor te vervallen.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers gaat voorop. Wij helpen u nog met vol enthousiasme via de mail/facebook/instagram met vragen over uw huid/haar en de juiste producten. Om jullie in deze onrustige tijd toch te voorzien van goede huid en haarverzorging bezorgen wij uw producten tijdelijk gratis en veilig bij u thuis!

Voor onze klanten van de kapsalon bieden we een speciale service namelijk een haarverf pakket voor thuisgebruik. Interesse? Laat het ons weten.

Houd onze site en social media in de gaten voor meer nieuws.
Hopelijk zien we u snel in goede gezondheid weer!

Hair & Beauty wenst u heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Blijf gezond en denk aan elkaar!

Hilde & Esther, Hair & Beauty

BELANGRIJKE MEDEDELING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *