NIEUW in de schoonheidssalon: Lycon wax!

Lycon is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen steeds meer een gladde en super zachte huid, zonder al het gedoe van scheren. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen. En ook bij Hair & Beauty waxen we nu met deze top Lycon wax.

Ontdek de voordelen met Lycon Wax:

 • Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm
 • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
 • Wordt aangebracht op lage temperaturen
 • Geen huidirritaties of roodheid
 • Verrijkt met essentiële oliën

Nu beleef je een aromatische en vrijwel pijnloze wax behandeling, op basis van natuurlijke hars en bijenwas. Zonder vervelende huidirritaties, bultjes of roodheid na de behandeling.

Hot Wax
Eerst waxen we met de hot wax. Deze sterke wax verwijdert alle stugge, lange en altijd geschoren haren vanaf 1 mm. Perfect voor stugge, korte, langere, altijd geschoren en hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam. De hot waxen van LYCON bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haar vrij aanvoelt.

Lycojet Wax
De sensationele en technologisch unieke JET wax als nabehandeling. We noemen dit ook wel de 2e fase wax! Geen pincet meer nodig, LycoJET verwijdert alle 1 mm verfijnde dons haartjes en haartjes die je niet met het oog ziet voor een langere haarvrije periode en nog zachter gevoel!

Kom het ervaren. En ga haarloos de zomer in!

 • Wenkbrauwen (strakker dan epileren)
 • Bovenlip
 • Kin
 • Kaaklijn
 • Oksels
 • Bikinilijn
 • Navellijn
 • Onderbenen (harsen)
 • Bovenbenen (harsen)
 • Rug of borst (harsen)
NIEUW: Waxing is hot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

#sz-booking-toggle