Vanaf 19 februari hebben we ook een barber gedeelte. Dan kunnen de mannen ook terecht voor een Baerd Trim of een Traditional Hot Towel Shave, een ontspanningsmoment met warme doeken en een heerlijke scheerzeep waarbij je op klassieke wijze geschoren wordt met een open mes. Ook leuke behandelingen om als cadeaubon weg te geven. Miranda en Hilde hebben de barbier cursus met succes afgerond. Ook hebben ze weer leuke training gevolgd in nieuwe kapsels voor de man. Ervaren? Plan een afspraak.

Barbershop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Helaas zijn wij gesloten. De afspraken die t/m 9 februari staan gepland worden geannuleerd. Dit keer nemen we pas telefonisch contact met jullie op wanneer we definitief weten wanneer we weer open mogen. Het is tijdelijk niet mogelijk de eerste weken nadat we weer open mogen een online afspraak te boeken. De klanten die als eerste stonden willen we als eerste weer helpen. Wel zo eerlijk.. Zodra die klanten verplaatst zijn, kan er door iedereen weer online een afspraak worden gemaakt.

 We houden u via de website, social media en de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en veranderde omstandigheden.

Heeft u vragen, producten, een home color kit of advies nodig? Wij staan graag voor u klaar! We zijn te bereiken via onze mail en onze zakelijke nr. 0621916052.

STAY SAFE.

#sz-booking-toggle